lørdag 9. april 2011

NDL - agurk i mediabildet!

En organisasjon med agenda mot de radikale islamske grupper klarer å få dominere nyhetsbildet i et døgn, ved å invitere til "appell , demonstrasjon og folkemøtesamling" på 9.april-dagen. FY!

Selv med mediadekning i alle kanaler, på alle nyhetssendinger, så klarte de å samle 10 personer på kontraskjæret - og 5-10 ganger flere media-nisser fra NRK, TV2 og alle aviser- de lukter "blod" og er jo rene news-junkies. At NDL lederen forteller at Blitzertne er på vei for å angripe fysisk med en anti-NDL protestmarkering, er utrolig. At hun får taletid med et titalls politibiler beskyttende rundt seg...

At de får lov til å bruke krigens minnedag til å slå mynt med sitt budskap er feil, frekt og ille.Punktum.

Det normale 99% av muslimer i norge og 99% av oss normale kristne nordmenn burde gjøre var å vise denne type aksjonistgruppe ryggen. Bokstavlig talt!  Og samtidig vise de medianissene som gir denne type grupper oppmerksomhet samme kalde rygg/skulder/ass!

Denne type "aksjoner/appeller/demonstrasjoner"  er ikke veien å gå for å sette fokus og redusere enhver oppblomstring av radikale islamistiske grupperinger.

Vi burde altså fortie både NDL, evnt Blitzerne og de mediaene som går på limpinnen. Det blir hverken kjøpt VG eller Dagbladet i kiosken på meg denne helgen.....eller resten av sommeren!
Det blir min lille protest mot tåpene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar