fredag 25. november 2011

unødig hårsårhet på stortinget ?

Da Frp Per Sandberg formulerte seg rimelig klosset 24.november fra landets viktigste talerstol, så ble det hyl og oppstandelse på alle mediafronter i flere dager. Selv om han legger seg paddeflat så er skaden skjedd, og voksne mennesker gråter på TV.
Dette sier selvfølgelig mye om hvor såre enhver debatt i retning terror og innvandring  er blitt etter 22/7. Men det viser også at enhver kobling mellom politikere og soloterrorister kommer til å være "fyfy" i mange år - og bra er det, alt ettersom hovedansvaret for en slik handling skal plasseres der den hører hjemme: på gjerningsmannen!

Det var ikke mange som fikk med seg innledende setning, men valgte å "høre" setning nr 2 og dømme deretter.. Jeg synes Per Sandberg fortjener at folk hører setning nr 1 hvor han presiserer at det ikke er noen (inneforstått alle politiske grupperinger) som forsøker å spille offer i denne sammenheng....

http://www.vgtv.no/#!id=46468

En "ulykke kommer sjelden alene", og jeg har litt vondt av Siv Jensen som bakser innad i sine partirekker med så mange håpløse utenompolitikksaker . Blandt de røde så har man alltid sagt at "revolusjonen spiser sine egne" (kan jo brukes på Kristin H endelikt) - men blandt Frp så greier folk det helt av seg selv - og den nervøsiteten som er i partiet som vi ser idag, vil medføre at selv erfarne folk fra stortingets talestol kommer med tvetolkbare formuleringer mange ganger fremover !
Selv om innholdet i Frp sin politikk ikke alltid er "god og grundig substans", så trenger de jo ikke krydre sine eksponeringer i mediaruten med bare elendighet eller udugelighet heller...  Vi trenger et Frp for å rekrutere flere velgere bort fra de gusjerødgrønne og over på "riktig side" i god tid før valget 2013 -slik at en borgelig plattform skapes! Så Siv, få orden på rekkene! --))

Hvor lenge skal det går før en fair debatt igjen kan oppnås om innvandring (både fra krigssoner og eurosoner), asyl-politikk, overvåkning/sikkerhetstjenesten og utfordringer i integreringspolitikken?? Ikke før 2013 ihvertfall - forutsatt at ABB ikke får anke dommen sin som kommer til neste sommer og vi får dette oppgjøret opp i TV ruten ytterligere et år !! ?Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar