søndag 9. januar 2011

Alfa- en parantes blandt de glossy magasinene som skriker opp

Alfa var et nytt "manneblad" ifjor høst - som fikk ufortjent oppmerksomhet ved å slå opp at norske soldater i afganistan likte mere å drepe afganere enn å ha sex ! Drappert med litt pupper og blod så gikk de høyt ut på mediabanen.

Smakløsheten i oppslaget og respekt for våre soldater som tjenestegjør i utlandet var langt under beltestedet - og jeg tenkte mitt om at dette var en ny type journalistikk som var påkrevet fra Aller sin side for å overleve i en fremtid som neppe er basert på mye papir.
At de klarte å lure en svak forsvarsminister ut på glattisen- og som landet som bambi på isen- gir ikke mye cred til dem- hun er jo så politisk svak at det teller ikke engang... Men nok engang så ble det konstantert at de som skriker høyest får all oppmerksomhet - uavhengig av rederlighet og kvalitet i innholdet....

Nå viser det seg at salgstallene stuper rett ned for utgave nr 2/3;
http://e24.no/media/article3972541.ece

Og at det er en avtale mellom at selskap som leverer innholdet - og aller som publisher.
Jeg frykter at de neste oppslagene som skal redde et slikt snuskmagasin blir enda verre- men håper at det er forstatt mennesker i Aller-konsernet som kan stanse slike magasiner.

La oss bare håpe at de siste krampetrekninger fra Rønningen&co ikke blir mere sosialporno enn høyst nødvending! Eventuelt at Fru Aller stenger pengesekken så raskt som mulig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar