torsdag 27. januar 2011

Golden gateway to B d`or heaven !Dette er en glad  gakk gakk  på vei inn på restauranten !
Og de som trodde at glade ender går kjøkkenveien til de beste stedene, må tro om igjen! De vagler inn hovedgangen og spør om de får lov til å leke i den varme ovnen - leeenge! På kjøkkendøren kommer det bare de som lurer deg med frossne vanninjeserte styggdom slik som matindustrien leverer.....

La oss håpe at matminister Bekk fikk opp øynene da Hellstrøm tok han med til de gode franske bondegårder denne uken - og fikk smake på glade gakk-gakker - som kvekker når de hører om prior og goldfågel som aldri har lært seg (eller tør) å gå over gaten etter korn og andre godsaker!

Godt våre nordiske kokker som slet over grytene i VM i Lyon skulle lage smilende kveite og glad-lam i   igår, og tok storeslem - gull- med Rasmus Kofoed fra Geranium i København,  sølv- med Thomas Myllimaki, og bronsje med Gunnar Hvarnes fra Larvik! Spesielt morro for Rasmus som har klatret et nytt steg opp hver gang han har deltatt - og i mellomtiden har måttet gitt opp (med 12 mio i minus) den opprinnelige hyggelige bittelille Geranium-restauranten (inngangs-huset/vakthuset)  i Dronningens Have i Kongens by, før han flyttet og startet på nytt i IdrettsParken -))

Men for et signal å sende til de 20 konkkurentene: og til alle matglade folk rundt omkring i verden! Look to Scandinavia! Tenk så tanken å bytte ut den skotske med den norske monkfishen, og få en lykkelig ulldott fra østfold som råvare?

Tanken å spise Gunnars (og Filip`s) glade norske monkfish utendørs på svabergene på "hjemmebane" ved verdens ende - med solnedgang over havet  og tørr hvitvin produsert på en bondegård på Thjøme - velsignet og godkjent produsert av finans- og matminister og solgt direkte fra gården utenom statlige vinmonopol (og med normale avanser) ..... om noen år så kanskje det er en glad realitet!

Oslo.røa.9graderminus.lengter.til.sommer....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar