torsdag 22. september 2011

Hoksrud vs Narvarsethe vs Solhjell ??

Ingen stortingspolitikere skal bryte de lover eller regler som de har vært med å vedta.
Når fremskrittspartiets Hoksrud på privat feriereise til baltikum havner i klemma og gapestokken i norsk media, er det hverken verre eller bedre enn andre overtramp vi har sett de siste årene.
Til og med (kanskje) nye SV-formann Bård Vegard Solhjells sniking på NSB er likeså ille- og begge hendelsers verste konsekvens er at det er ganske flaut rent personlig....

Noe oppsiktsvekkende kanskje at norsk media legger seg i buskene med skjult kamera på en sånn sak, men...
Noen ganger er det ikke størrelsen (på feilen) som er avgjørende !

Når stortingspresidenten blir oppringt av sultne journalister på kvelds-jakt - så burde han være forsiktig med å gi uttalelser  i noen saker men ikke i andre. Hvor var han da BVS snek på toget, eller SN mottok dyre skipsgaver?

At velgerne kommer til å huske feiltrinnene til politikerne, tror jeg FrP erfarte for 2 uker siden.... og at disse marginalpartier rett over sperregrensen (SV, SP og snart FrF) vil svette ekstra inn mot neste stortingsvalg 2013 er åpenbart!
Men kanskje klarer de å kjøre opp sine ulike fanesaker så høyt at folk glemmer korrupsjon, dyre gaver, bilagsrot, overgrep i interne rekker og sniking på toget! La oss håpe at velgerne har minnefunksjonen iorden, og skiller hva som er ille og hva som er værst - for personer, for partier. Troverdighet tar lang tid å bygge opp - men et kvarter å miste!

Og folk som er eksponert i det offentlig rom går sikkert ennå lenger inn i de smale smug neste gang de er på ferie-tur! For 1500 kroner så vil jeg tro man kan betale middag og nachspiel for en hel venninnegjeng i Latvia og ha det mer morro enn man noengang kan få på en bordell....
Men tilslutt er det deg selv du skal se i speilet hver morgen da, det kan jo være trist nok i seg selv --)) !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar