mandag 12. september 2011

VALG av digital omsorg ??

Idag går vi til valg på våre nærmeste kommunepolitikere, de nærmeste og viktigste tillitsmenn for alt som gjelder omsorg, skole og fartsdumper i boligveiene for folk flest.

Uansett hvilket partier de har knyttet seg opp mot , la oss håpe at de menneskene som stiller opp til valg 2011, og har lovet forbedringer både for oppvoksende generasjon og avtroppende generasjon, innfrir og holder det de har lovet.
Og at vi som velgere tør å passe på, følge opp og være fandens advokater i tilfelle våre politikere forsøker å løpe fra sine lovnader i kommende valgperiode!

Med den digitale mediaverden så er det litt lettere å "holde oversikt" på hvem som har sagt hva, lovet hvor mye og hevdet ditt&datt. La oss håpe de som velges idag er redelige, troverdige og pålitelige slik at tillitten til politikere kan økes i årene som kommer.
Og la oss håpe at de som skuffer, ignorerer og bryter løfter,  blir overvåket, jaget inn i skammekroken og avkledd med de digitale verktøy som vi har.

Teknologi og omsorg er et "skremmende område for mange" - og det vil fra lokalpolitikere kreve mot, kløkt og vilje  til innovasjon for å bringe gode omsorgsløsninger opp fra dagens status "ikke tilgjengelig" ! .
La oss fokusere og støtte de lokalpolitikere som med nye øyne forsøker å styrke omsorgsfunksjonen ved å gå gode nye  "digitale veier" med bruk av "smarte hender" sammen med de varme hennder som alltid vil være knapphet på!

Det fortjener våre seniorer over hele landet - og det er viktigere om det er rødt, grønt, blått eller gult farge på stemmeseddelen!

Ha et godt valg !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar