torsdag 11. mars 2010

Glade Drammen i riktig skispor !

Så hyggelig å se Drammen innfri som vertsby for WC i langrennsprint, og sette farge og stemning de og Norge kan være stolte av å vise frem til det internasjonale TV publikum som måtte se på en marginal idrett.
Drammen, som de siste parhundre år har vært mest kjent for at min tiptip oldefar Schwencke brakte med seg aquavit-destillering fra tyskland og satte igang det største drikkeproblemet noensinne i norge, samt alle ingenøres test-arena for å lage broer og veier gjennom 20-århundre ! Nå er det nye tider og nytt århundre i elveoset!

Når du ser barnehagerennet igår og barn fra Konnerud skiklubb som heier og jubler idag, så viser det hvordan idrett og idrettsarrangementer kan samle, bygge og glede lokalmiljøer eller tilog med hele byer.

Så gratulerer Drammen med vel gjennomført WorldCup. Jeg mener jeg tilogmed så norske "skiforeldre" som holdt svenskeflagget til ære for en revansjelysten "Pelle-snabbåkare" som tok en trønder uten bart i spurten. Bjørgen viser hvorfor det er så bra å være på forsiden av surfe-bølgen, og jaggu kom det ikke opp et "nytt norsk navn" som slo en polakk som forutsigbart var ukonsentrert og falt etter OL-dopingavsløringen i det polske teamet..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar