søndag 6. desember 2009

Hellstrøm og Bagatelle

Hadde vel på følelsen at det var noe på gang siste året, da Eivind Hellstrøm brukte mye tid på TV. Sånn sett pleier det å stemme når gode, dyktige fagfolk (i alle ulike yrker og bransjer) overeksponerer plutselig seg selv i Media.... Da pleier folk å slutte eller bytte jobb rett etterpå!!!

Synd dog med EH og Bagatelle, og for det lille provinsielle matmiljøet i Oslo trenger et culinarisk fyrtårn og matlokomtiv som Bagatelle. Selv om jeg ikke har vært veldig imponert over kreativitet eller profilering av innovative trender de siste årene fra denne restauranten, er det synd at EH slenger inn gryter og håndkleet! Men kanskje vi kan vente oss ny glød og ny innsats fra hans side?? På leverandørsiden, mediasiden eller pensjonistsiden?? Er du glad i..... så vil du alltid...

http://e24.no/eksklusiv/matogvin/article3408180.ece#xtor=RSS-3

Kanskje Eivind Hellstrøm skulle få den store motivasjonen, og snu opp ned på 40-50 restauranter hvert år i norge istedet for. Med honorar 150-200.000 eller hvis lite cash- oppgjør i aksjer pr snudde restaurant. Og sponset av BOS, Miele og GladeGriser, kunne dette virkelig endret begredeligheten i mat-norge!
Med litt struktur/effektivitet på oppfølging, og merarbeide der, så er det fort vekk 10-15 mio i lukerativ omsetning, og folk får etterpå ærlig god mat fra de som tåler "mosten" og snuoperasjoner. "EH storrengjøring og matpåsølvfat" er på vei!

Vil gi en klart forbedret restaurantverden i Norge som vi trenger!
Så kunne han selge 8-10 av prosjektene til TV2, TV3 eller høystbydende..

Jeg er gjerne med som sjåfør, ryddegutt og altmulig-oppfølger. Tror det hadde vært vannvittig moro og matnyttig å snu 40 restauranter fra Helvetes forgård" hvert eneste år!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar